Summerar 2014 – Gott nytt år

2015 gott nytt år västerås

Då är det dags att säga adjö till 2014 och välkomna ett skinande nytt 2015. Här är en kort sammanfattning av mitt fotografiska 2014.

373 foton publicerade här på Västeråsbilder.se. Jag lyckades inte riktigt leva upp till ett foto per dag men kom ganska nära i alla fall. För 2015 har jag lite planer för vad jag ska göra med sajten, vi får se hur det blir.

Jag startade Fotofika som har blivit ganska populärt. Vi kör igång igen januari 29.

Jag började hjälpa till på Västerås Soppkök med foton, webb och sociala medier. Fotografiskt har det varit en intressant utmaning som jag hoppas leder till spännande projekt i framtiden.

Jag fick tag i ett mörkrum och startade tillsammans med ett gäng andra fotografer Studio 021. Vi har väl inte åstadkommit så värst mycket än men vi har spännande planer.

Jag var återigen kursledare på Medborgarskolan i Västerås. En rad kurser inklusive grundkurs i att fotografera med digital systemkamera, landskapsfoto, gatufoto och porträtt. Det har varit mycket att göra men också väldigt kul. Det fortsätter jag förstås med i 2015.

Mälardalens Fotogrupp puttrade på lite på sparlåga, mycket för att jag inte hade tid att skapa så många meetups. Jag hoppas kunna lägga mer krut på det under 2015 och att alla andra som är med också skapar meetups.

Jag hade en rad utställningar: Engsö Slott, Galleri C, Affair och Växhuset med Studio 021. Med facit i hand visar det sig att det var lite väl mycket så 2015 ska jag ta det lugnare med utställningar.

Framförallt vill jag arbeta med ett fåtal projekt under 2015, en del korta och en del längre. Jag vill också finna mer samarbetspartners som jag kan arbeta med på olika projekt och jag menar inte bara andra fotografer.

Gott nytt år till er alla!